Webdesign door Caddy Marketing

Webdesign door Caddy Marketing

Boyd en Wouter van Caddy Marketing uit Doetinchem hebben voor mij het webdesign van massop-consultancy.nl verzorgd. Ik heb bij de heren de vraag neergelegd of zij voor mij een moderne website konden designen waarop ik mijn portfolio kon weergeven en daarnaast de verschillende activiteiten die ik uitvoer onder de naam van Massop Consultancy.

De vrije hand

Tijdens het proces heb ik Caddy Marketing de vrije hand gegeven, ik wilde zelf alleen verantwoordelijk zijn voor het aanleveren van de foto’s en de teksten voor op de website. Zij kwamen met een aantal voorbeelden qua webdesign waarna ik mijn voorkeur opgaf. Tijdens het proces ben ik een aantal keer in Doetinchem geweest voor overleg en is Boyd een aantal keer bij mij geweest in ‘s-Heerenberg om de vorderingen te bespreken.

Het resultaat

Het resultaat van het webdesign door Caddy Marketing is een super snelle website waar ik alle updates omtrent mijn bedrijf op kwijt kan. De website is zo gemaakt dat deze precies past in de stijl van mijn bedrijf, zonder praatjes en onzin. Daarnaast heeft Caddy Marketing er ook nog eens voor gezorgd dat ik op de eerste plaats sta wanneer je Googled op mijn naam, erg fijn voor de zichtbaarheid van het bedrijf.