Verkoopactiviteiten

Verkoop activiteiten en samenwerking

Massop Consultancy in de persoon van Lucas Massop verzorgt de project- en verkoopwerkzaamheden voor Eijmers Mould Service, Keurhorst Metaalbewerking en MRMouldinpla. Deze samenwerking zorgt ervoor dat zij flexibel zijn als het extreem druk is en makkelijk meerdere en grotere projecten aankunnen. Als u met een van ons ons in zee gaat, heeft u altijd één aanspreekpunt en wordt extra vakmanschap ingeschakeld zodra dat nodig is. De kracht van het inschakelen van een ZZP’er is dat u als klant precies weet wat u aan kennis in huis haalt. U heeft immers altijd met ‘de baas zelf’ te maken. Iemand die zich met hart en ziel inzet voor zijn klanten.

spuitgietmatrijzen-samenwerking

Keurhorst Metaalbewerking

In 2015 begon Michiel Keurhorst voor zichzelf als fijnmetaalbewerker. Hij maakte zich het vak eigen door jarenlange ervaring in de wereld van matrijzen en verspanen. Keurhorst richt zich op 3D-frezen van matrijsdelen, mechanische onderdelen of prototypes, waarbij het niet uitmaakt of staal, aluminium, titanium, kunststof of een ander materiaal de basis is.

Met een Hermle C40V freesbank en het beste (meet)gereedschap wordt gewerkt in een volledig geklimatiseerde werkplaats. Keurhorst maakt hier complete nieuwe matrijzen, reviseert matrijzen en maakt nieuwe onderdelen, al dan niet met reverse-engineering. Dankzij een breed netwerk is er de mogelijkheid om onderdelen of zelfs complete matrijzen in te scannen. Aan de hand van de gescande data wordt in eigen huis een 3D-tekening gemaakt met Cimatron, een krachtig CAD/CAM-programma dat tot het kleinste detail perfecte onderdelen garandeert.

Met een DDDrop 3D-printer kan Keurhorst prototypes vervaardigen, maar ook kleine series in kunststof. Zo kunnen ze tegen een aantrekkelijke prijs onderdelen produceren. Met een kolomboormachine kunnen lange koelkanalen in matrijzen worden aangebracht. Met een Kraus-Maffei 50 tonner kan Keurhorst proefspuitingen verrichten en kleine tot middelgrote series spuitgieten. Daarnaast beschikken ze over een Bridgeport freesbank met een slag van 1020 mm. Deze machine is vooral geschikt voor het produceren van onderdelen voor machinebouw en allerhande andere freesklussen, van enkelstuks tot kleine series.

www.keurhorstmetaalbewerking.nl

spuitgietmatrijs

MRMouldinpla

Mario Rodrigues is sinds 1993 actief in de spuitgietwereld. Eerst elf jaar in Marinha Grande, Portugal, waar hij werd geboren. In 2004 kwam Mario op verzoek van een grote producent van kunststof halffabrikaten voor de autoindustrie naar Nederland. Hij zet hier zijn kennis als spuitgieter in om productieprocessen te versterken.

Zijn meertaligheid (Nederlands, Engels, Portugees, Frans en Spaans) komt vaak goed van pas. MRMouldinpla houdt zich bezig met onderhoud (preventief) en reparatie (curatief) van matrijzen en hotrunners en het aanpassen (modicatief) van matrijzen. Bij nieuwe matrijzen wordt een laatste check gedaan, voordat ze in het productieproces worden ingezet. Daarbij kan het gaan om kleine matrijzen tot matrijzen van wel 42 ton. De producten variëren van kleine medische artikelen tot grote onderdelen in de automotive industrie. MRMouldinpla heeft ervaring met verschillende soorten matrijzen, zoals 96-voudige, enkel en double layer hotrunnersystemen.

Bij MRMouldinpla kunnen bedrijven terecht voor:

Advies over beste combinatie van spuitgiettechnieken en materialen om producten uit allerlei kunststoffen te produceren

Begeleiding bij het nieuw laten bouwen of aanpassen van matrijzen door externe bedrijven

Snelle hulp bij storingen voor continuïteit van productieprocessen. Optimalisatie om storingen te voorkomen

Het opleiden van beginnende spuitgieters en gereedschapmakers

www.mrmouldinpla.nl

Heeft u een vraag of kan ik ergens mee helpen?

Neem gerust contact met me op, ik sta u met alle plezier te woord