Verkoopactiviteiten

Verkoop activiteiten en samenwerking

Massop Consultancy in de persoon van Lucas Massop verzorgt de project- en verkoopwerkzaamheden voor Eijmers Mould Service, Keurhorst Metaalbewerking en MRMouldinpla. Deze samenwerking zorgt ervoor dat zij flexibel zijn als het extreem druk is en makkelijk meerdere en grotere projecten aankunnen. Als u met een van ons ons in zee gaat, heeft u altijd één aanspreekpunt en wordt extra vakmanschap ingeschakeld zodra dat nodig is. De kracht van het inschakelen van een ZZP’er is dat u als klant precies weet wat u aan kennis in huis haalt. U heeft immers altijd met ‘de baas zelf’ te maken. Iemand die zich met hart en ziel inzet voor zijn klanten.

spuitgietmatrijs

Eijmers Mould Service

De naam Eijmers is geen onbekende in de wereld van de metaalbewerking. Egon Eijmers is al de vierde generatie metaalbewerkers. Hij groeide op in de werkplaatsen van zijn opa en was al in 1985 actief in de machinefabriek van zijn vader. Zijn grote passie is het om spuitgietmatrijzen tot in perfectie te ontwerpen (engineering), maken, onderhouden en repareren. In elk project steekt Egon al zijn creativiteit en technische kennis, met als doel te zorgen dat zijn klanten over de beste spuitgietmatrijzen beschikken.

Eijmers Mould Service heeft een eigen, complete werkplaats, ingericht voor alle werkzaamheden aan en voor spuitgietmatrijzen. Met moderne apparatuur verricht het bedrijf de volgende werkzaamheden: CNC frezen, CNC draaien, CNC zinkvonken, rondslijpen, vlakslijpen. Met een modern CAD/CAM-systeem wordt ontworpen en met een innovatieve 3D meetmachine wordt de maatvoering van matrijzen gecontroleerd.

De kracht van Eijmers Mould Service is dat het bedrijf snel kan inspringen op de wensen van klanten. Of het nu gaat om het vervangen (van onderdelen), repareren of het leveren van een geheel nieuwe matrijs, geproduceerd in de eigen werkplaats in Nederland of geïmporteerd van elders in de wereld. Sinds 2002 importeert Egon Eijmers matrijzen. Met veel kennis en een uitgebreid netwerk, wordt de matrijs met de beste prijs-kwaliteitverhouding voor de klant gevonden. Eijmers Mould Service begeleidt het hele traject volgens Europese normen.

www.eijmersmouldservice.nl

Keurhorst Metaalbewerking

In 2015 begon Michiel Keurhorst voor zichzelf als fijnmetaalbewerker. Hij maakte zich het vak eigen door jarenlange ervaring in de wereld van matrijzen en verspanen. Keurhorst richt zich op 3D-frezen van matrijsdelen, mechanische onderdelen of prototypes, waarbij het niet uitmaakt of staal, aluminium, titanium, kunststof of een ander materiaal de basis is.

Met een Hermle C40V freesbank en het beste (meet)gereedschap wordt gewerkt in een volledig geklimatiseerde werkplaats. Keurhorst maakt hier complete nieuwe matrijzen, reviseert matrijzen en maakt nieuwe onderdelen, al dan niet met reverse-engineering. Dankzij een breed netwerk is er de mogelijkheid om onderdelen of zelfs complete matrijzen in te scannen. Aan de hand van de gescande data wordt in eigen huis een 3D-tekening gemaakt met Cimatron, een krachtig CAD/CAM-programma dat tot het kleinste detail perfecte onderdelen garandeert.

Met een DDDrop 3D-printer kan Keurhorst prototypes vervaardigen, maar ook kleine series in kunststof. Zo kunnen ze tegen een aantrekkelijke prijs onderdelen produceren. Met een kolomboormachine kunnen lange koelkanalen in matrijzen worden aangebracht. Met een Kraus-Maffei 50 tonner kan Keurhorst proefspuitingen verrichten en kleine tot middelgrote series spuitgieten. Daarnaast beschikken ze over een Bridgeport freesbank met een slag van 1020 mm. Deze machine is vooral geschikt voor het produceren van onderdelen voor machinebouw en allerhande andere freesklussen, van enkelstuks tot kleine series.

www.keurhorstmetaalbewerking.nl

spuitgietmatrijs

MRMouldinpla

Mario Rodrigues is sinds 1993 actief in de spuitgietwereld. Eerst elf jaar in Marinha Grande, Portugal, waar hij werd geboren. In 2004 kwam Mario op verzoek van een grote producent van kunststof halffabrikaten voor de autoindustrie naar Nederland. Hij zet hier zijn kennis als spuitgieter in om productieprocessen te versterken.

Zijn meertaligheid (Nederlands, Engels, Portugees, Frans en Spaans) komt vaak goed van pas. MRMouldinpla houdt zich bezig met onderhoud (preventief) en reparatie (curatief) van matrijzen en hotrunners en het aanpassen (modicatief) van matrijzen. Bij nieuwe matrijzen wordt een laatste check gedaan, voordat ze in het productieproces worden ingezet. Daarbij kan het gaan om kleine matrijzen tot matrijzen van wel 42 ton. De producten variëren van kleine medische artikelen tot grote onderdelen in de automotive industrie. MRMouldinpla heeft ervaring met verschillende soorten matrijzen, zoals 96-voudige, enkel en double layer hotrunnersystemen.

Bij MRMouldinpla kunnen bedrijven terecht voor:

  • Advies over beste combinatie van spuitgiettechnieken en materialen om producten uit allerlei kunststoffen te produceren
  • Begeleiding bij het nieuw laten bouwen of aanpassen van matrijzen door externe
    bedrijven
  • Snelle hulp bij storingen voor continuïteit van productieprocessen. Optimalisatie om storingen te voorkomen
  • Het opleiden van beginnende spuitgieters en gereedschapmakers

www.mrmouldinpla.nl

Heeft u een vraag of kan ik ergens mee helpen?

Neem gerust contact met me op, ik sta u met alle plezier te woord